S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl İndir

Yorum Ekle
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl İndir
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl İndir
Ad: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Çıkış Tarihi: 20 Mart 2007
Platform: Bilgisayar
İşletim Sistemi: Windows XP+
Lisans: Tam Sürüm
Tür: FPS
Dil: İngilizce+
Sürüm: v1.0006
Ek Paket: Bulunmamaktadır
Geliştirici: GSC Game World
Yayımcı: GSC Game World
Crack Türü: Gömülü
Kurulum Türü: Otomatik
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 6.48 GB
Genel Bakış
2006 yılında, Çernobil santralinde büyük bir nükleer patlama meydana geldi. Bu patlama, bölgedeki yaşamı yok etti. Patlamanın etkisiyle yayılan yoğun radyasyon, uzun yıllar bölgeyi ve çevresini etkisi altına aldı. Öyle ki: bölge çevresinde yaşamını sürdüren ve yeni doğan canlılar, mutasyona uğradı.
Şimdi ise yıl 2012. Yaşanan ve devam eden tüm bu olaylar üzerine, sizin de dahil olduğunuz, S.T.A.L.K.E.R. ismindeki özel bir ekiple birlikte, araştırma yapmak ve olayları kontrol altına almak üzere bu bölgeye geliyorsunuz. Fakat ekibinizle birlikte Çernobil’e girdiğinizde, beklediğinizden çok daha farklı bir dünyayla karşılaşıyorsunuz.
Uzun yıllar etkisini sürdüren radyasyon, etraftaki yaşamı yok etmiş ve hayatta kalabilen canlıları mutasyona uğratmış. Artık etrafta yiyecek bulmak için delirmiş yaratıklar var ve burası gerçek bir cehennemi andırıyor. Araştırma yapmak ve olayları kontrol altına almak imkansız. Ekibinizle birlikte bu cehennemden sağ çıkıp çıkamayacağınızı bile bilemiyorsunuz.
Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP+
İşletim Sistemi Mimarisi: 32 – 64 Bit
İşlemci: İki Çekirdek – 2.0 GHz+
Bellek: 512 MB+
Ekran Kartı: 128 MB – DX9+
Disk Alanı: 15 GB+
Örnek Görüntüler
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Yükle    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Full İndir    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Torrent İndir
Tanıtım Videosu


Yorum için açıklama